Bouwbegeleiding

Verassingen voorkomen en ervoor zorgen dat jouw visie realiteit wordt, dat is het doel van Van der Molen Bouwadviesbureau! Bij de bouw of verbouw van een gebouw is het belangrijk dat dit goed wordt begeleid, want met de juiste begeleiding voorkomen we ‘verassingen’. Bovendien spelen we tijdig in op eventueel meerwerk en voorkomen we onnodige kosten.

Werkwijze bouwbegeleiding

Onder het genot van een heerlijk kop koffie gaan we in gesprek over jouw wensen en behoeften. Vervolgens ga ik ervoor zorgen dat we deze gaan realiseren, middels een goede begeleiding, vakmensen en een open communicatie. Deze drie punten zijn essentieel en zijn gericht op een zorgeloos bouwtraject, waarbij de bouw deskundig wordt begeleid op basis van de eerder gemaakte afspraken. Natuurlijk wordt het budget hierbij nauwkeurig bewaakt en zo voorkomen we verassingen en stress tijdens de bouw!

Start jij binnenkort met een nieuw project of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Projecten waar we trots op zijn

Wat klanten zeggen

In de afgelopen jaren hebben wij Leo van der Molen leren kennen als een goede en betrouwbare vakman, meedenkend en meewerkend.

Joop Kruit
Kruit en Kramer

Ook tijdens de werkzaamheden was er regelmatig overleg met ons over hoe bepaalde dingen afgewerkt moesten worden. Kortom, vakwerk, hoge mate van afwerking, prettig klantcontact en uitstekend reageren bij onvoorziene problemen.

Peter en Janneke
Particulier

Leo heeft voor ons de bouw begeleid van ons nieuwe pand aan de Produktieweg 14 te Hoogezand. Zijn pragmatische, soms wat eigenwijze en constructieve aanpak hebben ervoor gezorgd dat in slechts enkele maanden het complete binnenwerk, inclusief installaties en diverse bouwkundige zaken zijn vervangen!

Ruben Kamminga
Harryvan Interieurbouw

Enthousiast over het idee om op het dakterras een kamer te realiseren heeft Van der Molen Bouwadvies ons vanaf dat moment geadviseerd en begeleid.

Henk en Alie
Particulier