Bouwbegeleiding

Verrassingen voorkomen en ervoor zorgen dat jouw visie realiteit wordt, dat is het doel van Van der Molen Bouwadviesbureau! Bij de bouw of verbouw van een gebouw is het belangrijk dat dit goed wordt begeleid, want met de juiste begeleiding voorkomen we ‘verrassingen’. Bovendien spelen we tijdig in op eventueel meerwerk en voorkomen we onnodige kosten.

Werkwijze bouwbegeleiding

Onder het genot van een heerlijk kop koffie gaan we in gesprek over jouw wensen en behoeften. Vervolgens ga ik ervoor zorgen dat we deze gaan realiseren, middels een goede begeleiding, vakmensen en een open communicatie. Deze drie punten zijn essentieel en zijn gericht op een zorgeloos bouwtraject, waarbij de bouw deskundig wordt begeleid op basis van de eerder gemaakte afspraken. Natuurlijk wordt het budget hierbij nauwkeurig bewaakt en zo voorkomen we verassingen en stress tijdens de bouw!

Start jij binnenkort met een nieuw project of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Projecten waar we trots op zijn

Wat klanten zeggen

"Leo heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij dacht mee in het proces en kwam met oplossingen. Hij is transparant en duidelijk in zijn communicatie. Kortom, wij hebben de samenwerking met Leo erg goed ervaren."

Karlijn
Particulier

Van het meedenken met het plan, het afbreken van de oude winkeldelen, tot aan het opbouwen en opleveren van de nieuwe afdelingen, in elke fase zijn we uiterst tevreden over het werk van Leo.


Kruit en Kramer

Leo van der Molen heeft Area Reiniging vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering begeleid met de bouw van 2 stallingen voor onze voertuigen. Wij hebben hem in die periode leren kennen als een prettige, deskundige persoon.


Area Reiniging

In de afgelopen jaren hebben wij Leo van der Molen leren kennen als een goede en betrouwbare vakman, meedenkend en meewerkend.

Joop Kruit
Kruit en Kramer

Ook tijdens de werkzaamheden was er regelmatig overleg met ons over hoe bepaalde dingen afgewerkt moesten worden. Kortom, vakwerk, hoge mate van afwerking, prettig klantcontact en uitstekend reageren bij onvoorziene problemen.

Peter en Janneke
Particulier