Advies bij aardbevingsschade

Als inwoner van Slochteren, het epicentrum van het aardbevingsgebied, weet ik als geen ander wat erbij komt kijken als er schade is door aardbevingen. Een snelle en goede schadeafhandeling, waarbij jij als gedupeerde zo min mogelijk wordt belast, dat is wat je wilt!

Procedurebegeleiding bij aardbevingsschade

Om deze reden biedt van der Molen Bouwadvies procedurebegeleiding bij aardbevingsschade, waarbij ik allereerst persoonlijk langskom om de schade te bekijken en het met jou te bespreken. Indien nodig help ik met het melden van de schade aan de NAM. Bij het opnemen van de schade door de schade-expert zal ik aanwezig zijn met als doel dat alle schade op de juiste manier wordt opgenomen. Wanneer je het schaderapport ontvangt zal ik deze samen met je doornemen om te kijken of het juist omschreven is.

 

Contra-expertise bij aardbevingsschade

Een schade opnemen, vaststellen en een deskundig rapport opstellen is een vak, waarbij veel kennis en ervaring vereist is. Om deze reden is Van der Molen Bouwadvies bij uitstek geschikt voor het maken van een contra-expertise. Bovendien heb ik veel ervaring met het opstellen van contra-expertise rapporten. Indien nodig kan een rapport opgesteld worden in samenwerking met een gediplomeerd bouwkundig constructeur.

 

Aardbevingsschade herstellen

Wanneer de schade gerapporteerd is, zal het ook hersteld moeten worden. Met mijn kennis en ervaring in de bouw en op het gebied van de te gebruiken materialen kan ik het herstelproces voor jou verzorgen. Hierbij werk ik samen met bedrijven met ervaring bij het herstellen van aardbevingsschade. Mijn doel is om het gewenste resultaat voor jou te behalen, zowel bij het melden van de schade, de vergoeding als het herstel!

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met mij op.

Wat klanten zeggen

In de afgelopen jaren hebben wij Leo van der Molen leren kennen als een goede en betrouwbare vakman, meedenkend en meewerkend.

Joop Kruit
Kruit en Kramer

Ook tijdens de werkzaamheden was er regelmatig overleg met ons over hoe bepaalde dingen afgewerkt moesten worden. Kortom, vakwerk, hoge mate van afwerking, prettig klantcontact en uitstekend reageren bij onvoorziene problemen.

Peter en Janneke
Particulier

Leo heeft voor ons de bouw begeleid van ons nieuwe pand aan de Produktieweg 14 te Hoogezand. Zijn pragmatische, soms wat eigenwijze en constructieve aanpak hebben ervoor gezorgd dat in slechts enkele maanden het complete binnenwerk, inclusief installaties en diverse bouwkundige zaken zijn vervangen!

Ruben Kamminga
Harryvan Interieurbouw

Enthousiast over het idee om op het dakterras een kamer te realiseren heeft Van der Molen Bouwadvies ons vanaf dat moment geadviseerd en begeleid.

Henk en Alie
Particulier