Advies bij aardbevingsschade

Als inwoner van Slochteren, het epicentrum van het aardbevingsgebied, weet ik als geen ander wat erbij komt kijken als er schade is door aardbevingen. Een snelle en goede schadeafhandeling, waarbij jij als gedupeerde zo min mogelijk wordt belast, dat is wat je wilt!

Procedurebegeleiding bij aardbevingsschade

Om deze reden biedt van der Molen Bouwadvies procedurebegeleiding bij aardbevingsschade, waarbij ik allereerst persoonlijk langskom om de schade te bekijken en het met jou te bespreken. Indien nodig help ik met het melden van de schade aan de NAM. Bij het opnemen van de schade door de schade-expert zal ik aanwezig zijn met als doel dat alle schade op de juiste manier wordt opgenomen. Wanneer je het schaderapport ontvangt zal ik deze samen met je doornemen om te kijken of het juist omschreven is.

 

Rapporten controleren

Het aanvragen, het laten beoordelen, het rapport goedkeuren en de schade op de juiste manier laten herstellen. Het oplossen van aardbevingsschade is een uitdaging voor veel mensen. En als inwoner van Slochteren weet ik dat als geen ander. Veel mensen ervaren een bepaalde onzekerheid, omdat ze niet de technische kennis hebben. Het is daarom ook moeilijk om te bepalen of een rapport juist is. Het is daarom verstandig om jouw rapport te laten controleren. Zo weet je zeker dat de juiste herstelmethodes omschreven worden en alle schades behandeld worden in het rapport. Bovendien weet je waar je recht op hebt.
Je kunt jouw rapport door mij laten controleren. Dit doe ik voor €150,00 incl. BTW en indien nodig kun je een contra-expertise laten uitvoeren. Dit doen we altijd in goed overleg, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Wanneer er een contra-expertise uitgevoerd mag worden, worden er geen kosten voor het controleren van een rapport in rekening gebracht.”

 

Contra-expertise bij aardbevingsschade

Een schade opnemen, vaststellen en een deskundig rapport opstellen is een vak, waarbij veel kennis en ervaring vereist is. Om deze reden is Van der Molen Bouwadvies bij uitstek geschikt voor het maken van een contra-expertise. Bovendien heb ik veel ervaring met het opstellen van contra-expertise rapporten. Indien nodig kan een rapport opgesteld worden in samenwerking met een gediplomeerd bouwkundig constructeur.

 

Aardbevingsschade herstellen

Wanneer de schade gerapporteerd is, zal het ook hersteld moeten worden. Met mijn kennis en ervaring in de bouw en op het gebied van de te gebruiken materialen kan ik het herstelproces voor jou begeleiden. Mijn doel is om het gewenste resultaat voor jou te behalen, zowel bij het melden van de schade, de vergoeding als het herstel!

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met mij op.

Wat klanten zeggen

"Leo heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij dacht mee in het proces en kwam met oplossingen. Hij is transparant en duidelijk in zijn communicatie. Kortom, wij hebben de samenwerking met Leo erg goed ervaren."

Karlijn
Particulier

Van het meedenken met het plan, het afbreken van de oude winkeldelen, tot aan het opbouwen en opleveren van de nieuwe afdelingen, in elke fase zijn we uiterst tevreden over het werk van Leo.


Kruit en Kramer

Leo van der Molen heeft Area Reiniging vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering begeleid met de bouw van 2 stallingen voor onze voertuigen. Wij hebben hem in die periode leren kennen als een prettige, deskundige persoon.


Area Reiniging

In de afgelopen jaren hebben wij Leo van der Molen leren kennen als een goede en betrouwbare vakman, meedenkend en meewerkend.

Joop Kruit
Kruit en Kramer

Ook tijdens de werkzaamheden was er regelmatig overleg met ons over hoe bepaalde dingen afgewerkt moesten worden. Kortom, vakwerk, hoge mate van afwerking, prettig klantcontact en uitstekend reageren bij onvoorziene problemen.

Peter en Janneke
Particulier