Een grote renovatie met een droomhuis als eindresultaat

Karlijn en haar gezin wilden groter gaan wonen. Ze onderzochten eerst de mogelijkheden voor een aanbouw, maar besloten om toch te gaan verhuizen. Ze vonden hun toekomstige droomhuis in Hoogezand en lieten hun visie op deze woning los. Ik heb hierbij mee mogen denken in het proces en de verbouw van deze woning samen met hen mogen begeleiden. Het resultaat? Een woning die alle ruimte biedt en past binnen de wensen en behoeften van dit gezin.

Wat zegt de klant

Karlijn: “Onze vorige woning werd langzamerhand te klein voor het gezin. We dachten aan een aanbouw en hadden Leo hiervoor benaderd, maar wilden toch liever verder kijken. We vonden deze woning in Hoogezand en met een klein beetje creativiteit zagen we daarin ons droomhuis. We namen opnieuw contact op met Leo met de vraag of hij ons kon helpen bij het realiseren van onze wensen.

Onze grootste wens was om de ruimte in het huis optimaal te benutten. Er moest onder meer een open keuken gerealiseerd worden en de badkamer werd volledig gerenoveerd. Het was een behoorlijke verbouwing, maar met een fantastisch eindresultaat.

Leo heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij dacht mee in het proces en kwam met oplossingen. Hij is transparant en duidelijk in zijn communicatie. Kortom, wij hebben de samenwerking met Leo erg goed ervaren.”

Karlijn
Particulier