Bouwadvies

Je hebt een droom en een doel voor ogen, maar waar begin je? Ik help jou graag bij het realiseren van jouw dromen, door onafhankelijk en persoonlijk advies op maat voor iedere bouw. “Eerlijk, transparant en persoonlijk, dat zijn de kernwaarden van Van der Molen Bouwadvies en met deze kernwaarden zorg ik ervoor jouw droom werkelijkheid wordt.“

Bouwadviestraject

Allereerst drinken we een bak koffie om elkaar te leren kennen, want een persoonlijke klik en een vertrouwensband zijn essentieel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en zorgen we ervoor dat deze op papier komen. Met diverse experts zorg ik ervoor dat jouw droom ook visueel wordt. Je kunt hierbij denken aan een schetsontwerp, een bouwtekening en een begroting.

Bouwadvies is maatwerk

Elke klus is anders en ik vind dat jij ten alle tijden een eerlijke prijs verdient. Om deze reden zijn bouwadviesopdrachten altijd op maat gemaakt. Dit geld zowel voor nieuwbouw als voor verbouw. Bovendien kun je bij Van der Molen Bouwadviesbureau ook terecht voor onderhoudsplannen en renovatieplannen.

Wil jij meer weten of heb jij een project in ontwikkeling? Ik kom graag met jou in contact!

Projecten waar we trots op zijn

Wat klanten zeggen

In de afgelopen jaren hebben wij Leo van der Molen leren kennen als een goede en betrouwbare vakman, meedenkend en meewerkend.

Joop Kruit
Kruit en Kramer

Ook tijdens de werkzaamheden was er regelmatig overleg met ons over hoe bepaalde dingen afgewerkt moesten worden. Kortom, vakwerk, hoge mate van afwerking, prettig klantcontact en uitstekend reageren bij onvoorziene problemen.

Peter en Janneke
Particulier

Leo heeft voor ons de bouw begeleid van ons nieuwe pand aan de Produktieweg 14 te Hoogezand. Zijn pragmatische, soms wat eigenwijze en constructieve aanpak hebben ervoor gezorgd dat in slechts enkele maanden het complete binnenwerk, inclusief installaties en diverse bouwkundige zaken zijn vervangen!

Ruben Kamminga
Harryvan Interieurbouw

Enthousiast over het idee om op het dakterras een kamer te realiseren heeft Van der Molen Bouwadvies ons vanaf dat moment geadviseerd en begeleid.

Henk en Alie
Particulier