Over ons

Eerlijk, transparant en behulpzaam. Het zijn de drie waarden waar ik veel waarde aan hecht. Mijn naam is Leo van der Molen en je kunt al wel raden waar de bedrijfsnaam ‘Van der Molen Bouwadvies’ vandaan komt. Ik wil mensen helpen op een eerlijke, transparante en duidelijke manier. Ik wil dromen realiseren. Of het nu gaat om jouw droomhuis, droomkantoor of anders. Ik wil dat jij denkt “Die Leo van der Molen heeft mij echt geholpen.”

Diensten Van der Molen Bouwadvies

Je kunt bij mij terecht voor bouwkundige keuringen, bouwadvies, bouwbegeleiding en het melden van aardbevingsschade. Mijn doel is om je zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat het proces, of het nu gaat om bouwen of verbouwen, zonder zorgen verloopt.

Vakkundige samenwerkingen met dezelfde visie

Om je ook te kunnen helpen bij de uitvoering van bepaalde klussen werkt Van der Molen Bouwadvies samen met andere ondernemingen. Deze hebben veel ervaring en sluiten aan bij de visie van ons bedrijf.

Hoe gaat Van der Molen Bouwadvies te werk?

Allereerst drinken we een kop koffie om elkaar te leren kennen, want een persoonlijke klik en een vertrouwensband zijn essentieel voor het verdere verloop van onze samenwerking. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en zorgen we ervoor dat deze op papier komen te staan. Vervolgens ontvang je van mij een offerte/plan en gaan we aan de slag!

Ook op een andere manier mensen helpen

Compassion is een organisatie die mijn hart heeft veroverd. In Jezus’ naam kinderen helpen is waar ik gelukkig van word en waar ik voldoening uit haal.

Vanuit het sponsorprogramma ontvangt ieder kind zorg. Is er specifieke hulp nodig dan wordt dit betaald vanuit hun aanvullende fondsen. Denk bijvoorbeeld aan: medische zorg, noodhulp en hulp bij misbruik. Zij investeren ook in de gemeenschap door te faciliteren in schoon drinkwater, het starten van nieuwe kerken en het bouwen van nieuwe Compassion-projecten. Het is een organisatie dat het verschil echt maakt.

Wil je graag meer weten over Van der Molen Bouwadvies, neem dan contact met mij op.