Over ons

Je hebt een droom om een nieuwe woning te kopen, een huis/pand te bouwen of misschien wil je wel graag je bestaande woning renoveren? Van der Molen Bouwadvies geeft je persoonlijk en onafhankelijk advies, zodat jij je droom kunt verwezenlijken.

Diensten Van der Molen Bouwadvies

Je kunt bij mij terecht voor bouwkundige keuringen, bouwadvies, bouwbegeleiding en het melden van aardbevingsschade. Mijn doel is om je zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat het proces, of het nu gaat om bouwen of verbouwen, zonder zorgen verloopt.

Ik help jou op een persoonlijke wijze, ben eerlijk in het geven van adviezen en ik hecht waarde aan een transparante communicatie.

 

Vakkundige samenwerkingen met dezelfde visie

Om je ook te kunnen helpen bij de uitvoering van bepaalde klussen werkt Van der Molen Bouwadvies samen met ondernemingen. Deze hebben veel ervaring en sluiten aan bij de visie van ons bedrijf, namelijk “Op een eerlijke, transparante en persoonlijke wijze mensen en bedrijven helpen bij het realiseren van hun dromen.”

 

Hoe gaat Van der Molen Bouwadvies te werk?

Allereerst drinken we een kop koffie om elkaar te leren kennen, want een persoonlijke klik en een vertrouwensband zijn essentieel voor het verdere verloop van onze samenwerking. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en zorgen we ervoor dat deze op papier komen te staan. Vervolgens ontvang je van mij een offerte/plan en gaan we aan de slag!

 

Wil je graag meer weten over Van der Molen Bouwadvies, neem dan contact met mij op.