Realisatie dakopbouw

Henk en Alle kwamen met de vraag om een extra kamer te realiseren op het dakterras. Ik heb dit project mogen begeleiden en zie hier het prachtige resultaat.

Wat zegt de klant

“Enthousiast over het idee om op het dakterras een kamer te realiseren heeft Van der Molen Bouwadvies ons vanaf dat moment geadviseerd en begeleid.

Na het inwinnen van informatie bij de gemeente Assen is de bouwtekening gemaakt en de bouwaanvraag verzorgd. Tegenwoordig betekent dat nogal wat. Wij hebben er geen omkijken naar gehad.
De planning van de bouw en de levering van de materialen? Door Van der Molen Bouwadvies gewoon keurig geregeld met creatieve oplossingen. Een voorbeeld hiervan is het laten afleveren en opslaan van het bouwmateriaal op het platte dak. Dat scheelt heel wat gedoe.

Ook het hergebruik van bestaande materialen verdient een compliment.
Volgens planning is de opbouw netjes gerealiseerd. Door vrijwel dagelijks overleg is zonder tijdsverlies steeds een goede oplossing gevonden voor de uitdagingen die het bouwteam van Van der Molen natuurlijk tegen kwamen.
Er is een prachtige kamer tot stand gekomen. We zijn Leo heel erkentelijk voor al zijn energie die hij en zijn collega hierin hebben gestopt.

We kunnen dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen.”

Henk en Alie
Assen

Henk en Alie
Particulier

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak inplannen? Neem dan contact met mij op! Ik ga
graag het gesprek met je aan en help jou met het kopen van jouw droomhuis.