Zo'n 500 woningen bezocht

Gertjan Rozema is programmamanager Verduurzaming bij Paas B.V. en werkt al meer dan dertig jaar in de bouw. Hij is sinds vorig jaar verantwoordelijk voor het verduurzamen en verbeteren van bestaand vastgoed van onder andere woningbouwcoöperaties, zorg- en overheidsinstellingen. “Over en weer gunnen we elkaar mooie opdrachten en betrekken we elkaar bij toffe projecten. Zo hebben we recent een groot aantal badkamers gerenoveerd voor een woningbouwcoöperatie,” vertelt Gertjan Rozema.

Gertjan: “Ik ken Leo al een langere tijd en de samenwerking met hem bevalt mij altijd erg goed. Hij heeft kennis van zaken en is direct. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Recent heeft hij ons geholpen met de begeleiding van de bewoners bij het maken van de keuzes voor nieuwe keukens, badkamers en de bouwkundige opnames van woningen voorafgaand aan badkamer- keuken- en toiletrenovaties voor onze opdrachtgevers. Tevens gaat Leo samen met onze bewonersconsulenten de wijk in om bewoners voor te bereiden op complexe verduurzamingsopgaves voor diverse grote woningbouwcoöperaties. In totaal heeft Leo in 2022 een kleine 500 woningen voor ons bezocht.

Veel huurders vinden een grote renovatie zoals deze vaak spannend, omdat ze niet weten wat er exact gaat gebeuren en er onbekenden bij hen over de vloer komen. Leo kan mensen goed geruststellen en hen meenemen in het proces. Met zijn daadkrachtigheid en transparantie opent hij deuren die misschien anders dicht waren gebleven.

Voor 2023 staan er al weer meerdere opnames gepland en wij kijken uit naar een vervolg van de ontzettend fijne samenwerking met Leo.”